• Welcome to Autocunoaștere, Autoinstruire, Autodezvoltare, Transformare Personală.

Post DHH (2) Analiza grafică a datelor pe 31 zile de post

Creat de Șerban Stănescu, Feb 04, 2023, 08:06 AM

« precedentul - următorul »

Șerban Stănescu

Post DHH (2) Analiza grafică a datelor pe 31 zile de post

Noutate absolută

Este pentru prima oară în cei opt ani (2014 - 2023) când public astfel de informații privitoare la acest regim de post. Opt ani de când muncesc la punerea la punct a metodologiei de trecere de la Hrana clasică, la Hrana Lichidă.
    Asta o spun ca să înțeleagă cei interesați, cam cât timp cere o documentare, experimentele, eșecurile și elaborarea unei metodologii de studiu, bazată pe Auto-Observare, Experiment pe sine și Radiestezie, adică, mijloace de Cercetare Energetică Neconvențională.

Graficul

Observații sumare
    (1) Deși prezentate sub această formă, datele din tabelele cu observații au mai mult sens, reprezentarea grafică fiind mai intuitivă, încă sunt multe aspecte care sunt neclare, chiar și în aceste condiții.
    Ca să pot clarifica de exemplu în ce măsură influențează durata muncii scăderea CS%Concentrația procentuală (%) în Solideeste necesară o perioadă de studiu experimental de minimum 6 luni.

(2) Din perspectiva prelucrării datelor, șase luni, permit ridicarea a șase grafice similare celui de mai sus care, prin analiză comparativă, pot arăta dacă scăderea treptată a CS% conduce la rezultatele din ipoteza de lucru: creșterea capacității de muncă, scăderea necesarului de somn și creșterea duratei de muncă.

(3) Care este influența asupra capacității de a depune efort fizic moderat a reducerii Vibrației Pământ din alimentație?

Potrivit observațiilor curente, singurul aspect neplăcut, este necesitatea antrenamentului zilnic de cel puțin 90 - 120 minute, pe un traseu de minimum 5 km distanță. Este singura modalitate de a simula efortul fizic prelungit.
    Îmbunătățirea condiției fizice, s-a petrecut în ultimele 30 de zile sesizabil, putând trece de la distanțe de 1,0 - 1,5 km/zi, parcurse cu foarte mare dificultate și cu mari dureri musculare, după apariția dificultăților în Octombrie 2020, la distanțe de 4,0 - 6,0 km/zi, parcurse fără dureri musculare persistente peste noapte.
    Am prezentat aici, doar trei aspecte care îmi crează un câmp de observație și de cercetare. Mai sunt și alte aspecte, pe care momentan, la nivelul unor simptome foarte vagi încă, mă mulțumesc să le observ, fără a aloca resurse multe pentru cercetarea lor detaliată.
    Voi vorbi despre ele, atunci când voi dispune de date mai concrete.
    Momentan, le încadrez în categoria "efecte secundare", fără însă să am o garanție minimă asupra faptului că sunt cu adevărat fenomene secundare.

Îmi exprim speranța că înțelegi mult mai bine acum, motivele pentru care am pus în serialul video la începutul fiecărui episod, acel avertisment care în aparență, este brutal, este tranșant.

Mă opresc aici, momentan. Pe măsură ce realizez mai multe conexiuni între informațiile disponibile, voi reveni cu observații și interpretări.
    Totul depinde însă de cât de departe voi reuși să împing cercetările.
    Așa cum am spus și mai sus, este nevoie de minimum 200 zile de Post DHH pentru a putea formula niște ipoteze cât de cât credibile.
    Primele două serii, m-au convins că gândirea mea este corectă.
    În această a treia serie însă, zona de de interes s-a lărgit foarte mult, sunt mulți parametri de urmărit și de corelat și asta, necesită multă, foarte multă muncă și, foarte probabil, lucrul a "patru creiere", adică, lucrul simultan a minimum patru seturi de tipare mentale: Reptilian (Vibrația Pământ, Roșu, Do), Limbic (Vibrația Apă, Oranj, Re), Rațional (Vibrația Foc, Galben, Mi) și Cardiac (Vibrația Aer, Verde, Fa).

"E foarte ușor să mori pentru o idee; e mult mai greu să trăiești pentru aceasta!"
Cu cele mai bune gânduri,
Șerban