• Welcome to Autocunoaștere, Autoinstruire, Autodezvoltare, Transformare Personală.

Nufăr (1) Floare de Nufăr

Creat de Angela Maxim, Feb 17, 2023, 05:32 PM

« precedentul - următorul »

Angela Maxim

Nufăr (1) Floare de Nufăr

Gânduri...

M-am născut dintr-o Floare De Nufăr Roz.
    Ursitoare, mi-a fost Curcubeul.

Ce caut eu aici?

Am venit să aflu "Cine sunt eu?" și încă multe altele...
    O să pot? Mai am timp? Cât durează? Cât costă? Cum se face? Și dacă am un eșec? Și dacă am mai multe? Și dacă eșecurile se țin lanț, zece, douăzeci, treizeci, patruzeci de ani? Și dacă se țin lanț, mai multe decenii la rând?

Mai vrei întrebări?

Mai am! Multe!

Tehnic vorbind...

...Sunt un copil. O Ființă ignorantă, care știe exact nimic și care are totul de învățat. O să reușesc?
    Ce caut aici? Poate că pe mine. Sau poate pe cineva care gândește ca mine, care are curajul de a se frânge pe el însuși, de a-și frânge acel "eu" microscopic, acel "eu" care se teme de tot și de toate și mă împinge mereu către calea ușoară a vieții.
    Topoganul... Căderea liberă...
    E ușor să te dai pe topogan? S-ar părea că da. La Mare cel puțin, asta am observat la parcurile acvatice. Și când ai ajuns jos? Ce faci?

M-am născut într-o zi de vară: Nouă iunie, 2006. Zodia este deci, Gemeni.
    Șerban, zice că Destinul meu este "Cinci". Presupun că Monica știe mai bine. Cel puțin așa mi-a zis Șerban. Vedem. Poate își face timp. Sau poate e prea ocupată.

Ce vreau?

Deocamdată, exact ce scrie în titlul forumului: să mă cunosc pe mine!
    E mult? E puțin?

Preferințe

Prea multe, ca să le înșir aici.
    Dar cred că le pot sintetiza în câteva cuvinte: Cărți; Scris; Gândit. Îmi place și tehnica. Meștereala. Știu că e "anti-star" ca o femeie   tehnic vorbind, așa vine socoteala, că sunt o femeie, parcă așa zice în actul ăla de naștere la "sexul"... să-și bage nasul printre chei, șuruburi, piulițe, șaibe, vaselină...
    Asta cu "gânditul", deja îmi aduce dureri de cap. Se pare că e o activitate care deranjează majoritatea. Poate de asta și așteaptă să gândească alții în locul lor. Cred că aici e substratul arătatului cu degetul...
    Dacă gândesc eu, la cine mai arăt cu degetul?

E mai bine să Fii, decât să ai! Floare De Nufăr Roz