• Welcome to Autocunoaștere, Autoinstruire, Autodezvoltare, Transformare Personală.

Curs video de Autodisciplină, "Munca cu Sine"

Creat de Șerban Stănescu, Feb 21, 2023, 07:32 PM

« precedentul - următorul »

Șerban Stănescu

Curs video de Autodisciplină, "Munca cu Sine"

Recomandări

Îți recomand să parcurgi fiecare material video, de cel puțin trei ori, chiar mai mult, până când ai reușit să fixezi informațiile.
    După ce ai reușit să parcurgi și să reții informațiile, treci la ACȚIUNE:

Efectuează, Execută, fiecare pas descris în mini-cursurile video de Autodisciplină.

De felul în care tratezi aceste etape, depinde succesul în orice altă direcție. Tiparul Mental, este același pentru absolut orice.
    Cu cât practici mai mult, cu atât vei înțelege mai profund Adevărul pe care l-am afirmat mai sus.

Repetiție, Repetiție, Repetiție!

"Suntem ceea ce repetăm!" Tom Bilyeu.

Cursul video. Gânduri și Idei: Munca cu Sine

Gânduri și Idei: Episodul 1: Ghidul Spiritual

Gânduri și Idei - Munca cu Sine. Episodul 2: Misiunea mea

Gânduri și Idei - Munca cu Sine. Episodul 3: Viziunea mea

Gânduri și Idei - Munca cu Sine. Episodul 4: Disciplina și Autodisciplina

Gânduri și Idei - Munca cu Sine. Episodul 5: Autodisciplina: Monitorizarea Activităților Zilnice

Munca cu Sine. Episodul 6. Autodisciplina: Programul Zilnic

Gânduri și Idei - Munca cu Sine. Episodul 7. Autodisciplina: Programul Săptămânal

Gânduri și Idei - Munca cu Sine. Episodul 8. Autodisciplina: Programul Lunar

Gânduri și Idei - Munca cu Sine. Episodul 9. Autodisciplina: Programul Anual

Gânduri și Idei - Munca cu Sine. Episodul 10. Autodisciplina: Setul de Reguli

Gânduri și Idei - Munca cu Sine. Episodul 11. Autodisciplina: Testarea limitelor

[Va urma...]

"E foarte ușor să mori pentru o idee; e mult mai greu să trăiești pentru aceasta!"
Cu cele mai bune gânduri,
Șerban