• Welcome to Autocunoaștere, Autoinstruire, Autodezvoltare, Transformare Personală.
 

Accesul la Secțiunile Categoriei "Proiecte cărți"

Creat de Șerban Stănescu, Mar 14, 2023, 09:41 PM

« precedentul - următorul »

Șerban Stănescu

Accesul la Secțiunile Categoriei "Proiecte cărți"

    Categoria "Proiecte cărți", este o Categorie experimentală specială, și este destinată, așa cum am precizat și în descrierea Categoriei și respectiv a fiecărei Secțiuni în parte, acelei categorii de oameni care înțeleg, care văd în scris, dincolo de o abilitate oarecare, un instrument de Autocunoaștere, de Autoinstruire, de Autodezvoltare și de Transformare Personală.
    Din acest motiv, accesul la cea mai mare parte a Secțiunilor acestei Categorii, este restricționat.

    Regula după care se aplică restricțiile, este un simplă:
    Muncă!

    Scrisul, este o muncă și încă una extrem de dificilă. Pe cale de consecință, cine își asumă răspunderea și dificultățile inevitabile oricărei munci făcute cu dăruire, cu perseverență până la urmă, cine demonstrează perseverență și dorința reală de a progresa prin scris, de a se perfecționa în meșteșugul scrisului, ducându-și meșteșugul de la nivelul "Meșteșug" sau "Deprindere oarecare" către nivelele "Artă" și "Măiestrie", merită să aibă o recunoaștere a acestui efort și de asemenea, merită să aibă un "Teren de Joacă", cum îmi place mie să spun sau, "Teren de Antrenament", deși "Teren de Antrenament" sună oarecum milităros, deși e la fel de aplicabil, dacă ne gândim la Disciplina care este necesară oricărui scriitor, pentru a se depăși continuu pe sine.

    Cine are acces la Secțiuni

    La această Secțiune ("Informații publice"), au acces toți. Asta însemnând și vizitatorii și orice alt membru al Forumului "Suflete Pereche".
    Este de fapt singura Secțiune nerestricționată a acestei Categorii.
    Toate celelalte Secțiuni, au diferite nivele de restricționare.
    Restricționarea accesului, se aplică progresiv, ca modalitate, ca mijloc de a stimula munca celor care scriu pe de o parte, iar pe de altă parte, pentru a asigura un minimum de recunoaștere a efortului depus de cel care scrie și publică cu regularitate și totodată, un anumit nivel de discreție.
    Ca orice scriitor, toți cei care scriem, suntem supuși greșelilor și eșecurilor. Prefer să fiu tras la răspundere de către un scriitor, fie el și în devenire, dar care scrie și publică, se străduie să se perfecționeze, decât de un oarecare individ care se crede critic. Cu privire la critici, am mai spus asta, am aceeași opinie ca și Maestrul Mihai Eminescu:

    "E ușor a scrie versuri
    Când nimic nu ai a spune,
    Înșirând cuvinte goale,
    Ce din coadă au să sune."

    Cine anume are acces și unde, va deveni clar, după înregistrarea și confirmarea întregistrării pe Forum:  Fiecare membru va vedea la ce Secțiune are acces și va putea vedea funcție de nivelul la care a ajuns, bazat pe numărul de publicări (postări), la ce Secțiuni noi a căpătat accesul, la trecerea de la un nivel la altul.
    Cum am spus și mai înainte, munca face distincția între membrii Forumului.
    Muncești mai mult, oferim mai mult. Simplu!

    După Muncă și Răsplată!

"E foarte ușor să mori pentru o idee; e mult mai greu să trăiești pentru aceasta!"
Cu cele mai bune gânduri,
Șerban