• Welcome to Autocunoaștere, Autoinstruire, Autodezvoltare, Transformare Personală.

Post DHH (9) Lichefierea Atenției (2)

Creat de Șerban Stănescu, Mai 15, 2023, 11:22 PM

« precedentul - următorul »

Șerban Stănescu

Post DHH (9) Lichefierea Atenției (2)
    Hrana Lichidă
Așa cum am mai spus și în Jurnalul Video "Post DHH", hrănirea cu Hrană Lichidă, ne acordează pe Vibrația Fundamentală Apă.
    Din nefericire, dacă în vorbe asta e simplu de pus, în fapt, procesul de acordare pe această Vibrație Fundamentală, Apa, e mult mai anevoios decât pare la prima vedere și în special datorită lipsei unei Școli Esoterice, în care să se studieze continuu, toate aspectele acestea legate de tranziția de la hrana predominant solidă la cea predominant lichidă și mai departe, de la Hrana de tip "Mâncare", adică ceea ce se introduce în aparatul digestiv, la Hrana de tip "Căldură", hrană preluată direct din mediu, la nivelul Celulelor (Cosmosul uman) și chiar mai departe, la nivelul Microcosmosului uman, respectiv toate celelalte Existențe, de dimensiuni mai mici decât Celulele, domeniu (lume) în care sunt incluse bacteriile, enzimele, moleculele, atomii, etc.
Ca ultimă etapă cunoscută cât de cât, este stadiul numit Inedia. Voi reveni cu câteva lămuriri pe parcursul derulării acestui serial.
    Foarte multe schimbări

Am trecut în ultimele patru luni prin extraordinar de multe schimbări Interioare.
Constat că mă aflu într-o lume total nouă, care, deși seamănă foarte mult cu cealaltă, este totuși foarte diferită. Trăiesc tot felul de experiențe biologice necunoscute mie până acum, sau cel mult foarte vag, cel mult din poveștile străvechi sau din propriile mele experiențe, experiențe de foarte scurtă durată însă. Prea puțin pentru a putea elabora un limbaj adecvat comunicării în general și a comunicării prin scris și limbaj articulat, în mod particular.
"E foarte ușor să mori pentru o idee; e mult mai greu să trăiești pentru aceasta!"
Cu cele mai bune gânduri,
Șerban