• Welcome to Autocunoaștere, Autoinstruire, Autodezvoltare, Transformare Personală.
 

Post DHH (10) Lichefierea Atenției (3)

Creat de Șerban Stănescu, Mai 16, 2023, 02:40 PM

« precedentul - următorul »

Șerban Stănescu

Post DHH (10) Lichefierea Atenției (3)

    Lichefierea Atenției

    Poate cea mai stranie experiență biologică pe care o trăiesc în ultimele luni și cu care am nevoie să mă familiarizaz cât mai repede, este schimbarea Atenției.
    Ca să mă pot face înțeles, înainte, Atenția mea, putea fi asemănată cu o piatră. Chiar una de dimensiuni mici. Dacă voiam să observ ceva în interior, era nevoie să-mi deplasez Atenția dintr-un loc în altul, pe un volum foarte mic. Să spunem, de dimensiunea unei mingi de ping-pong sau chiar mai mică poate: cât o cireașă.
    Iar asta, o făceam cu foarte mare efort. Consecința, era că Atenția mea se muta de colo-colo cu mare greutate, consumându-mi resursele și din această cauză, observațiile erau sărăcăcioase.
    Acum, Atenția mi se distribuie pe un volum mult mai mare și pare să se miște exact ca un lichid, care pătrunde într-un material permeabil.
    Am vorbit în cursul R-DDL 125 "Gândește Microscopic", despre abordarea Întregului din perspectiva Celulelor și a Lumii sub-celulare.
    Cu alte cuvinte, Atenția mea în loc să fie "crispată" ca până acum, condensată într-un punct sau într-o regiune foarte mică, acum este mult mai flexibilă, acoperind un volum mult mai mare din Interiorul meu.
    În teorie, asta sună grozav: mi-au crescut performanțele, am cu totul alte posibilități de a mă cunoaște, de a mă explora. În practică însă, îmi lipsește aproape în totalitate experiența și mă simt ca un nou-născut, care trebuie să descopere o lume întreagă, despre care cunoașterea lui este practic zero și trebuie să învețe absolut totul, despre toate.
    Am înțeles că încep să comunic cu corpul meu. Dar este un limbaj necunoscut mie, care folosesc limbajul articulat, rațional, dependent de cultura, de culturile care m-au influențat de-a lungul anilor.
    Poate că e vorba tot despre semnalele electromagnetice despre care se tot zice, adică de "impulsuri nervoase", dar sunt altfel codificate și la alt nivel de complexitate, la alt grad de detaliere, cu mult mai multe nuanțe și subtilități!

    Și dacă totuși, sunt multe alte tipuri de semnale, altele decât cele electromagnetice?
    Cum ar fi de pildă, Undele PSI, clasă de Vibrații despre care se știu foarte puține lucruri, între care și faptul că străbat distanțe uriașe, ignorând Spațiul și Timpul, părând chiar că se pot deplasa cu viteze super-luminice.
    Așa încât, singura modalitate de a exprima felul în care mi s-a modificat Atenția, rămâne "Lichefierea Atenției".
Iar asta, o pot pune doar pe seama modificării Vibrației Personale înspre Vibrația Fundamentală Apă.
    Și sunt foarte la început!

   Ce mai urmează?

    Voi reuși să merg mai departe?

    Cât de departe?

    Deocamdată, am intrat în Ziua 129 de Post DHH!

    Mai am patru zile să depășesc ceea ce am realizat în 2014: 132 de zile.


    [NOTĂ:]

    La data publicării articolului, 16-05-2023, sunt în Ziua 138 Post DHH."E foarte ușor să mori pentru o idee; e mult mai greu să trăiești pentru aceasta!"
Cu cele mai bune gânduri,
Șerban