• Welcome to Autocunoaștere, Autoinstruire, Autodezvoltare, Transformare Personală.

Reguli generale de conduită

Creat de Șerban Stănescu, Oct 09, 2022, 02:45 AM

« precedentul - următorul »

Șerban Stănescu

Acest forum, este un loc de întâlnire pentru oameni care gândesc asemănător, care doresc să comunice, care doresc să evolueze și doresc să își împărtășească cunoașterea cu oameni asemănători lor, oameni interesați de Dezvoltarea Personală, de Autocunoaștere.
În spiritul unei bune conlucrări între toți membrii forumului, iată mai jos câteva reguli care să te ghideze în activitatea pe Forum:

• Respectă pe fiecare membru, fără să faci remarci jignitoare la adresa cuiva. Dacă faci altfel, te înjosești pe tine, în primul rând;
  • Folosește un limbaj decent, civilizat, fără cuvinte triviale, obscenități și alte asemena forme de exprimare grosolană;
  • Înainte de a posta orice, citește aceste reguli simple și mai ales, respectă-le!
  • Înainte de a posta o întrebare, sau o informație oarecare, folosește caseta de căutare pentru a verifica dacă mai există postări cu aceeași tematică. Dacă găsești ceva, citește postarea sau postările, pentru a evita să repeți o întrebare la care s-a răspuns deja;
  • Dacă ai nelămuriri privind folosirea acestui forum, caută în secțiunea Tutoriale video - Forum și vezi dacă găsești acolo răspunsul la problema cu care te-ai întâlnit.
  • Dacă în continuare ai nelămuriri privind folosirea acestui forum, pune întrebări și noi îți vom răspunde în cel mai scurt timp posibil. Ține totuși cont că atât formularea unui răspuns cât și realizarea unui tutorial video, cer și timp și experiență și tehnologie performantă. Iar toate acestea însumate, înseamnă mult timp. Folosește pentru astfel de situații, secțiunea Suport tehnic  - Forum;
  • Dacă poți și te pricepi, ajută cât poți și cum poți. Chiar dacă cineva este foarte priceput, tot mai are de învățat foarte multe, pentru că este imposibil să fii expert în toate. Și eu învăț și chiar vreau să învăț, dacă ai amabilitatea și răbdarea să mă înveți. Ne învățăm unii pe alții!;
  • Vizitează cât mai des această secțiune! Este supusă continuu schimbării, pentru că totul este perfectibil și vrem să fie cât mai bună atmosfera aici, în Forum!
  • ;

"E foarte ușor să mori pentru o idee; e mult mai greu să trăiești pentru aceasta!"
Cu cele mai bune gânduri,
Șerban