• Welcome to Autocunoaștere, Autoinstruire, Autodezvoltare, Transformare Personală.

Dr. Steven Greer: Contacte de gradul cinci. Contactul a început. Documentar

Creat de Șerban Stănescu, Aug 21, 2023, 08:54 PM

« precedentul - următorul »

Șerban Stănescu

Dr. Steven Greer: Contacte de gradul cinci. Contactul a început. Documentar

Am prezentat deja două filme care aduc clarificări privind existența formelor extraterestre de viață evoluată. Până în prezent, guvernele USA, Rusia, Franța și alte câteva state, au inventariat existența a circa 72 de specii de Ființe superioare nouă și ca dezvoltare tehnologică și ca dezvoltare spirituală. Unele sunt profund ostile plantetei, altele sunt bine intenționate.
    Cu unele dintre ele, mai puțin binevoitoare față de Planeta Terra, guvernul-fantomă transnațional, a încheiat contracte de cooperare. Consecința este că acest guvern-fantomă transnațional (în serialul The Blacklist a fost numit "The Cabal") deține tehnologii care întrec orice imaginație. O estimare aproximativă a avansului lor tehnologic, este de circa 500 de ani față de momentul actual.
    Pericolul pe care îl reprezintă deținerea de către un organism privat, este practic imposibil de exprimat, oricâtă imaginația am avea. Un pseudo-guvern nesupravegheat practic de nici un guvern din nici o țară, deoarece toate guvernele (inclusiv al României!) au fost infiltrate și sunt sub controlul lor total de circa 90 de ani deja, "guvern" care a acaparat toate resursele Terrei și deține practic puterea absolută și economică și politică, înseamnă practic o societate totalitară mondializată, ceva mult mai rău decât al treilea Reich al lui Hitler sau comunismul pe care l-am trăit cu toți.

Există o cale de ieșire din acest cerc vicios?

Dr. Steven Greer vine și oferă o soluție care se aplică deja.
    Franța din păcate, este singura țară care s-a implicat activ în acest program de contracarare a invaziei Terrei care se derulează de cel puțin 90 de ani deja...

Tragedia adevărată, constă în faptul că invadatorii, sunt umanoizi ca și noi. Dar sunt acei puțini 2,7% umanoizi pe care i-am numit în articole și în cursuri, "Homo Tyrranosaurus Raptor Raptor". Cea mai periculoasă sub-specie de mamifere prădătoare de pe întreaga planetă Terra.

Din păcate, preogresele sunt lente, problema având un grad de dificultate extraordinar de ridicat și veți înțelege de ce anume, urmărind acest film.
    Sunt deja sute de oameni care au fost literalemente executați pentru că au încercat să împiedice derularea operațiunilor ilegale desfășurate de Cabala, asociația trans-guvernamentală a Homo Tyrranosaurus Raptor-Raptor.

J. F. Kennedy, este cazul cel mai cunoscut, dar sunt încă alte sute de cazuri care au fost descoperite și documentate.

"E foarte ușor să mori pentru o idee; e mult mai greu să trăiești pentru aceasta!"
Cu cele mai bune gânduri,
Șerban

Petru Codreanu

Este cu siguranță un documentar captivant pentru mine, deoarece sunt interesat de fenomenele OZN și posibilul contact extraterestru.
Filmul a reușit să aducă în prim-plan și poveștile oamenilor obișnuiți care au fost martori oculari, oferind mărturii sincere și emoționante.
A fost făcută o abordare serioasă a subiectului și modul în care a explorat posibilitatea unei realități mai largi, în care contactul cu extratereștrii este o realitate, iar această idee a adăugat o doză de mister și curiozitate, ceea ce m-a captivat și mai mult.

Consider că documentarul este în continuare intrigant și arată să explorăm noi orizonturi ale cunoașterii.

Șerban Stănescu

Citat din: Petru Codreanu din Aug 23, 2023, 10:57 AM[...] sunt interesat de fenomenele OZN și posibilul contact extraterestru. [...]  contactul cu extratereștrii este o realitate, [...]  să explorăm noi orizonturi ale cunoașterii.

Am reținut din opiniile tale, ce mi s-a părut esențial.
    În următoarele materiale video, vom vedea în ce termeni se pune problema, atât a tehnologiilor "arestate" (suprimate) cât și a implicațiilor contactelor cu civilizații extraterestre.
  Ceea ce este grav, este că nivelul manipulării este inimaginabil iar lipsa de scrupule a celor care orchestrează toate mistificările, întrece orice imaginație.
  Vom vedea așadar în continuare, atât ce ni s-a oferit de către "elita" de psihopați care conduc lumea cât și ce se poate face. Și ceea ce se poate face, este un singur lucru: Munca cu Sine, trezirea individuală la un alt nivel de Conștiință.
"E foarte ușor să mori pentru o idee; e mult mai greu să trăiești pentru aceasta!"
Cu cele mai bune gânduri,
Șerban