• Welcome to Autocunoaștere, Autoinstruire, Autodezvoltare, Transformare Personală.
 

Forumul: Încotro? (2)

Creat de Șerban Stănescu, Apr 08, 2024, 08:19 PM

« precedentul - următorul »

Șerban Stănescu

Forumul: Încotro? (2)

    În articolul precedent, "Forumul: Încotro?" am abordat câteva aspecte generale ale activității mele pe de o parte și am sugerat câteva direcții către care se vor îndrepta temele articolelor viitoare.

    Teme în articole


    Sunt câteva teme care au făcut obiectul cercetării și studiului pe care l-am făcut în ultimele 9 luni.
    Am studiat multe materiale video (câteva sute!) și temele au fost următoarele:


  • Istoria (foarte) îndepărtată a Pământului (440.000 – 5000 BCE). În special informațiile conținute în tăblițele cuneiforme;
  • Channeling. Aici, am avut foarte multe nelămuriri și am avut nevoie să studiez mai multe opinii și să urmăresc foarte multe interviuri cu oameni care practică channelingul. O mențiune specială fac: Darryl Anka, cel care face channeling de circa 40 de ani cu Entitatea "Bashar". M-a ajutat să înțeleg că ceea ce numesc eu "Rezonanță Cuantică" (Quantum Entanglement) are diferite forme de prezentare, dependente destul de mult de persoana care este preocupată de practicarea acestei forme de rezonanță cuantică. Voi reveni cred cu mai multe articole pe această temă, care pentru mine, a fost și a reprezentat un subiect dificil, în lipsa unui limbaj general acceptat privitor la fenomenele specifice ale accesării unor planuri vibraționale diferite de Planul Fizic.
  • Capacități extrasenzoriale. Sunt multe forme de astfel de abillități, dar în esență, este vorba despre unul și același fenomen: Rezonanță cuantică.
  • ADH – Auto-Disciplina Hranei. Aici, am multe materiale de analizat și sistematizat. Voi vedea cum soluționez în practică asta. Cel mai probabil, voi scrie o serie de articole pe această temă, o temă foarte generoasă de altfel: Postul. Evident, este un cuvânt, o denumire mai răspândită pentru ceea ce am numit eu "ADH – Auto-Disciplina Hranei". Convingerea la care am ajuns în ultimele 15 luni, este că Postul, oricare variantă am aduce în discuție, a încetat de mult să mai constituie o "ocupație exotică" sau "ocazională" sau opțională. Având în vedere că modul în care ne hrănim acum produce din ce în ce mai multe probleme, bolile de nutriție fiind în topul mondial al bolilor, convingerea mea este că Postul trebuie să fie, trebuie să devină un mod de viață al oricui. A devenit o necesitate stringentă, o obligație față de sine, chiar dacă majoritatea omenirii privește asta cu ușurință sau, în cel mai bun caz, cu îngăduință.
  • Recomandări video. Această secțiune a Forumului, va beneficia de foarte multe articole, pentru că am urmărit foarte multe materiale video, cum am spus mai sus.
  • Cursul R-DDL. Este momentan materialul cel mai întins pe care l-am realizat. Pentru cei care sunt hotărâți să își schimbe modul de gândire și stilul de viață, am oferit suficient material de studiu. Acum am pus la punct și problema suportului de curs. Încă un subcapitol încheiat! [https://forum.sufletepereche.com/index.php/topic,438.0.html]
  • Alte teme. Evident, sunt deschis sugestiilor și propunerilor și, în limita posibilităților, a bagajului meu experiențial, voi aborda într-un fel sau altul, temele care prezintă interes pentru vizitatorii forumului. Datele mele de contact, se găsesc în toate materialele video și aici, pe Forum, deci cine vrea o relație directă cu mine, e liber să îmi scrie, telefoneze, etc. Prefer Forumul însă, pentru că este mai eficient și pentru mine și pentru public să difuzez informațiile aici.


    Închei această trecere în revistă a intențiilor privind dezvoltarea Forumului, cel puțin pentru anul 2024.
    Este posibil să merg mai departe și cu cursurile, în mod particular, să finalizez suportul de curs destinat cursului de Radiestezie, la care am lucrat ceva vreme.
    Mi-am propus să mai concentrez puțin cursul, să mă rezum la ideile esențiale și să mă axez pe partea practică (webinare, sesiuni de consiliere private), pentru că mă interesează progresele practice ale fiecăruia dintre cei interesați.

"E foarte ușor să mori pentru o idee; e mult mai greu să trăiești pentru aceasta!"
Cu cele mai bune gânduri,
Șerban