• Welcome to Autocunoaștere, Autoinstruire, Autodezvoltare, Transformare Personală.
 

Curs video: Cum să îți dezvolți o disciplină solidă

Creat de Șerban Stănescu, Noi 14, 2022, 07:57 PM

« precedentul - următorul »

Șerban Stănescu

Curs video: Cum să îți dezvolți o disciplină solidă

    Disciplină și Auto-disciplină

    Disciplina: am vorbit despre asta în articolul "De unde începem Dezvoltarea Personală?"; este ceva îngrozitor de dificil.
Ei bine, dacă crezi că asta e cel mai rău lucru de pe lume, îți dau o veste execrabilă:

    Vestea rea: Există ceva mult mai rău, mult mai dificil decât disciplina: AUTO-DISCIPLINA.
Dacă ai dubii, înseamnă că exact asta îți lipsește și trebuie să dezvolți!

    Vestea bună: Disciplina, este o aptitudine. Fiind o aptitudine, o poți dezvolta. Cât de departe ajungi, depinde de câtă sudoare pui în asta.

    Ca să simplific lucrurile și să scurtez o poveste lungă:

    Eu însumi stau prost la capitolul auto-disciplină, în raport cu potențialul meu nevalorificat și cu standardele mele interioare.
Din acest motiv, muncesc la mine cu asta.
Ca să accelerez procesul, am căutat și am găsit un curs rapid, care să-mi ofere ideile pe care să le studiez, să le repet și să le execut.
    Cursul, se numește "Cum să îți dezvolți o disciplină solidă", se derulează în cadrul Universității Teoria Impactului (Impact Theory University), este gratuit și te poți înscrie la el folosind linkul de mai jos:    Eu m-am înscris, l-am urmat, durează mai puțin de o oră și trebuie să recunosc, deși știam din practica mea cam 95% din ce este spus acolo, mai cu seamă din eșecuri, am găsit un material excelent structurat și pe care, sunt convins că îl pot executa. De altfel, am și început asta, imediat după curs! :)
    M-am gândit din acest motiv că, pe lângă câștigul pe care sunt sigur că îl vei avea, vom putea să dezbatem aici pe Forum, o mulțime de aspecte legate de Autodisciplină, de felul în care am progresat (metodele aplicate), de obstacolele pe care avem nevoie să le depășim, cum le-am depășit, în ce măsură, cât am progresat, etc.
Forumul, este un excepțional teren de antrenament pentru așa ceva!

Cum să îți dezvolți o disciplină solidă:"E foarte ușor să mori pentru o idee; e mult mai greu să trăiești pentru aceasta!"
Cu cele mai bune gânduri,
Șerban