• Welcome to Autocunoaștere, Autoinstruire, Autodezvoltare, Transformare Personală.

Discuții generale despre numerologie

Creat de Monica Stănescu, Noi 20, 2022, 11:53 AM

« precedentul - următorul »

Monica Stănescu

Povestea e destul de lungă! Dacă unii oameni sunt atrași de bani, de haine, bijuterii, mașini, funcții, diplome, etc, etc... Pe mine m-au atras și mă atrag cărțile, hârtia, lemnul pe de o parte, iar pe alta... misterele, lucrurile ascunse.  ;D
Totul a început spre finalul anului 2007, când mi-am cumpărat primul calculator, un Asus. Atunci am început să răscolesc internetul după orice fel de informații legate de spiritualitate, metafizică, esoterism. De ce? Cel puțin din două motive: mă apropiam de vârsta de 40 de ani și începusem să-mi pun niște întrebări dificile pe de o parte, iar pe de altă parte, era curiozitatea de a MĂ cunoaște ȘI înțelege. După câteva experiențe individuale descoperisem că mă cunoșteam foarte puțin și că știam prea puține lucruri deși, paradoxal, credeam că știu destul de multe... Descoperisem că în interiorul meu se află destul de multe zone necunoscute. Un mister!  8)
Din păcate, căutările mele au dat peste niște rezultate.... Cum să le zic?!? Nefirești, ca "automate". Așa le-am perceput! Atunci am început să caut cărți. Și cum celebrul citat "Cereți și vi se va da; căutați și veți afla; bateți și vi se va deschide" este adevărat (Evanghelia după Matei, cap.7, 7), am cerut și-am căpătat! Ce anume? Un OM capabil să-mi răspundă la întrebări și accesul la o bibliotecă "cu de toate"!
S-a întâmplat în primăvara lui 2009. Atunci când m-am aflat în fața bibliotecii amintite, după ce mi-am plimbat degetele și ochii pe titluri, am început să selectez. Prima carte selectată a fost una de numerologie. Deci... A fost prima mea "dragoste"!  :) M-a atras pur și simplu. După această carte au urmat altele, apoi un curs de numerologie, apoi am început să răspund la solicitări.
E un drum lung. La început, câteva luni de zile, ori de câte ori aveam puțin timp liber, m-am studiat din punct de vedere numerologic.

Dacă ești pasionat în legătură cu ceva, dispar celelalte alegeri. Restul pică în plan secund. Asta este o descriere REALĂ a ideii de a fi pasionat.

Am început mai întâi să mă cunosc și să mă înțeleg. Abia apoi să-i cunosc, să-i RECUNOSC și să-i înțeleg pe ceilalți!

Pentru că numerologia exact așa este: un punct de vedere, o perspectivă a unei realități din care facem parte cu toții, iar în ea, în această realitate, cu toții suntem modele, un fel de tipare informaționale.

Chiar și acum, după atâția ani, îmi e imposibil să răspund la întrebarea dacă eu am ales numerologia sau numerologia m-a ales pe mine... Tot ce pot să spun este că, chiar și după atâția ani, a rămas, este. Face parte din viața mea, din cunoașterea mea, din competențele mele, chiar dacă o practic la nivel de hobby.
---------------------------
Ce fel de informații se pot afla din numerologie? Iată lista informațiilor conținute de o numerogramă personalizată:
  • analiza zilei de naștere (pe ce poți pune bază);
  • analiza lunii de naștere (este mai importantă și mai evidentă în tinerețe);
  • analiza anului nașterii (scop urmărit în situații dificile);
  • destin (oferă un posibil răspuns la întrebările care încep cu"cine" și "cum");
  • tipare aflate în subconștient;
  • cauza principală a conflictelor;
  • cum te vezi/percepi tu;
  • cum te văd/percep ceilalți;
  • calea schimbării (ce se poate face);
  • motivații (ce te bucură);
  • daruri native (și la ce pot fi folosite);
  • excese (prea mult și prea puțin);
  • ciclurile vieții (inclusiv provocările care apar);
  • perioade dificile;
  • analiza temperamentului (mai exact a celor patru corpuri energetice);
  • analiza potențialului energetic;
---------------------------

Monica Stănescu
Erlensee, 20 noiembrie 2022

Șerban Stănescu

Păcat că s-a terminat...
Aș mai fi citit. Mi-a plăcut în "Lumea asta"!!
Îmi aduc aminte de acel "Shorts" pe care mi l-ai trimis:
"Ce vrei de la tine? O poveste de iubire, sau o Poveste de Viață?"
Există un concept... "Poveste fără sfârșit", cu sensul de continuare la infinit a poveștii. "Cu final deschis", mai zic unii.
Cred că povestea de mai sus, merită încadrată la "Poveste de Viață", "Poveste fără sfârșit"!
Știu că asta înseamnă obligatoriu, "Împreună"...
"E foarte ușor să mori pentru o idee; e mult mai greu să trăiești pentru aceasta!"
Cu cele mai bune gânduri,
Șerban