• Welcome to Autocunoaștere, Autoinstruire, Autodezvoltare, Transformare Personală.

Bun venit, Angela!

Creat de Șerban Stănescu, Feb 19, 2023, 03:02 PM

« precedentul - următorul »

Șerban Stănescu

Bun venit, Angela!

Mă întrebam...

...Dacă (te) vei decide să vii aici...

Mă bucur că ai făcut-o!
    O perspectivă a cuiva care se află la început de drum în viață, poate să schimbe multe aici, pe Forum!
    Poate că ne trebuie foarte multe "Flori de nufăr Roz" ca să ne schimbăm.
    Parafrazez:
    "Lacul codrilor albastru, Nuferi Roz o să-l încarce..."
    Ne-am îndepărtat atât de mult de Natură, încât am uitat cine suntem... Dacă am știut vreodată...
    O Ființă plăpândă pe dinafară... Și totuși!
    M-ar bucura enorm să văd că studiezi ce se află aici, pe Forum. Să comentezi; să vii cu idei, cu propuneri; să te folosești de acest loc, ca teren de antrenament. Sunt multe de antrenat! Scrisul, e doar una dintre aptitudinile valoroase...
    Știu că Forumul e la început; că e încă foarte multă muncă de făcut. Poate că poți contribui și tu. Câte puțin azi, câte puțin mâine...
    Am și eu destul de multe de învățat și știu cum e să înveți. E greu. Uneori, e îngrozitor de greu! Așa încât, cine sunt eu să cer ceva?
    Deocamdată, mă strădui să ofer. Informație verificată. În rest, fiecare e liber să decidă.
    M-ar interesa însă din partea ta, sugestii. Ai o altă viziune, te-ai născut într-o lume în care eu unul, a trebuit să învăț să trăiesc. Pentru tine, "LCD 80 cm" e ceva banal. Pentru mine, e ca o pasăre exotică.
    Am senzația că Jungla, se mută la oraș...
    Sau, cine știe, poate că confund eu Jungla cu Haosul... Poate că de fapt, Ordinea e în Junglă și Haosul, e orașul...
    Caut să învăț, să înțeleg... Iar tu, voi, cei ca tine, aveți nevoie să fiți o Voce. Vocea care să ne spună nouă, celor "de demult", când am luat-o razna... Pentru că, din câte văd eu, am luat-o razna, rău de tot!
    Mă înșel?
    Vei voi să fii tu Vocea?
"E foarte ușor să mori pentru o idee; e mult mai greu să trăiești pentru aceasta!"
Cu cele mai bune gânduri,
Șerban