• Welcome to Autocunoaștere, Autoinstruire, Autodezvoltare, Transformare Personală.

Autodisciplina: Cum începi construcția Autodisciplinei

Creat de Șerban Stănescu, Feb 24, 2023, 04:19 PM

« precedentul - următorul »

Șerban Stănescu

Autodisciplina: Cum începi construcția Autodisciplinei

Două variante

Eu, am început într-un fel care mi-a fost mie accesibil.
    Ofer însă două variante și din cele două, fiecare poate obține o a treia variantă, care este însumarea celor două prezentate mai jos:

Varianta 1. M-am înscris la cursul lui Tom Bilyeu, "How To Build Ironclad Discipline".

În aceeași zi (14 noiembrie 2022), m-am apucat să pun în practică și, după cum se vede, asta fac în continuare.
Dacă faci clic pe link, în articolul respectiv, găsești linkul de înregistrare la curs.

Varianta II. Am realizat la cererea colegilor mei din Grupul de Lucru, serialul "Gânduri și Idei: Munca cu Sine". Este un curs video de Autodisciplină, foarte condensat, niște materiale video foarte scurte, majoritatea având 48 secunde, în care am prezentat ceea ce am făcut eu și ceea ce este necesar să facă oricine vrea să aibe succes în ceea ce întreprinde, indiferent de domeniul abordat. Pașii necesari, sunt aceiași.

Varianta III. Te înscrii la cursul lui Tom Bilyeu și îți clarifici nelămuririle, urmărind cursul video "Gânduri și Idei: Munca cu Sine" și citind articolele din seria "Autodisciplina".

"E foarte ușor să mori pentru o idee; e mult mai greu să trăiești pentru aceasta!"
Cu cele mai bune gânduri,
Șerban